Linja-autojen kori- ja kolarikorjaukset ammattitaidolla ja nykyaikaisilla laitteilla
Yhteystiedot:
Yrittäjäntie 47
03600 KARKKILA

Myynti ja korjaamon työnjohto
Marko Mikkola 040 - 4844 827 - email

Myynti ja laskutus
Robi Sinha 040 - 5522 808 - email

Hallinto
Tero Savolainen 0400 - 452 183 - email
Suomen Bussihuolto Oy AIRGES on korjausalan yritys jonka toimialaan kuuluvat linja-autojen kolari- ja korroosiovaurioiden korjaukset, lisävarusteiden asennukset, korin muutostyöt, erikoisajoneuvojen suunnittelu rakentaminen ja varustelu. Myös hevoskuljetusautojen korkealaatuinen korjaus ja varustelu ovat osaamistamme.

Linja-autojen tuulilasit sekä kaikki ajoneuvolasit ovat erikoisosaamistamme.

Suomen Bussihuolto Oy on perustettu vuonna 1993. Alkuvuonna 2007 tapahtuneen omistajan vaihdoksen myötä yritys sai aputoiminimen AIRGES ja samalla monipuolisti palvelujaan uusille osa-alueille. Laajentunut osaamisemme tukee ja vahvistaa aiempaa osaamista.

Yrityksen hallinnosta vastaa Tero Savolainen. Maaliskuussa 2010 tapahtuneiden yrityksen sisäisten omistajuusjärjestelyiden jälkeen hän on yksin Suomen Bussihuolto Oy:stä vastaava omistajayrittäjä.

Toimialaamme kuuluvat myös lentokenttien maakaluston ja lentokenttien kunnossapitokaluston huolto-, korjaus- sekä valmistustyöt.

Erityinen vahvuutemme on työntekijöidemme ammattitaito, mikä näkyy työn laadussa, nopeudessa ja palvelussa. Toimimme joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meillä on vahva verkosto koneenkorjaus- ja metallialan yrityksiin, joten olemme hyviä ongelmanratkaisijoita useisiin korjaustehtäviin.

Korjaamomme sijaitsee Karkkilassa noin tunnin ajomatka päässä Helsingistä. Suoritamme tarvittaessa ajoneuvojen ja kaluston siirrot tilaajan ja korjaamomme välillä.

OLETTE TERVETULLEITA TUTUSTUMAAN MEIHIN JA TOIMINTAAMME!

info@suomenbussihuolto.fi

· Etusivu
· Yritys
· Yrityksemme
toimiala

· Branch of business
· Osaamisemme
· Lentokenttäpalvelut
· Henkilökuntaamme
· Töihin meille?

· Tuulilasit
· Tuulilasien
mittausohje

· Guide for measuring
windshield

· Lentokenttien
maakalusto


· Työtilaus/Tiedustelu
· Kartta
· 020202.fi - Reitit

 
© 2007- Suomen Bussihuolto Oy AIRGES, sivut: www.NettiKari.fi